LAATSTE NIEUWS

 • 14 september 2022

  Tweede editie Huntenpop Indoor: 18 & 19 november

  Terwijl we nog volop aan het nagenieten zijn van de 31e editie van Huntenpop en de weilanden nog maar net schoon zijn opgeleverd, zijn de eerste voorzichtige lijntjes voor 2023 alweer uitgezet. Maar eerst: HUNTENPOP INDOOR 18 & 19 november 2022 Voor meer informatie en het programma, kijk op: www.huntenpopindoor.nl.  

  Lees meer...

 • 13 september 2022

  Terugblik Huntenpop 2022 + Datum 32e editie

  Gelukkig kon de 31e editie van Huntenpop eindelijk doorgaan, en hoe 😍 Graag willen wij alle vrijwilligers, sponsoren, de Huntenkring Businessclub, artiesten, leveranciers en natuurlijk het publiek bedanken voor een fantastisch festival. Nu lekker nagenieten met deze fijne beelden!  

  Lees meer...

 • 11 augustus 2022

  Insmeerteam en gratis flesje water

  Beste mensen, Uiteraard houden ook wij de weersvoorspellingen goed in de gaten en daarom zijn we met man en macht bezig om daar waar mogelijk op in te spelen. Naast het feit dat vier van de vijf podia al in festivaltenten staan, gaan we zorgen voor extra schaduwplekken door middel…

  Lees meer...

 • 29 juli 2022

  Programma compleet

  Met de toevoeging van de onderstaande gloednieuwe namen is het programma van Huntenpop 2022 compleet. DIGGETH / MENTAL THEO / TRIBUTE TO THE DOORS / NAKATOMI / SPECIAL D / HET FEESTTEAM / HET FOUTE UUR / EMMA LUCA / DAN MANGO / DE ROOIE JAGER / SJIEKE BAZEN / BEATZ FREQ / JEREMY BUTTNER / DE VINYL BUS Het volledige programma zie je op de programma pagina en het blokkenschema dat spoedig online komt.

  Lees meer...

 • 8 april 2022

  Eerste namen Huntenpop 2022

  De eerste tien namen voor de 31e editie van Huntenpop zijn bekend en daar zijn we apetrots op. Of je nu van fijne popliedjes, dansmuziek of fijne (hard)rock houdt, je komt dit jaar op Huntenpop 2022 absoluut aan je trekken. Uiteraard is de line-up nog lang niet compleet en zullen…

  Lees meer...

NIEUWSBRIEF

MELD JE AAN EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET LAATSTE HUNTENPOP NIEUWS.