DE GEZELLIGSTE FESTIVALCAMPING VAN NEDERLAND!

Zin om nog even door te gaan als het festivalterrein al dicht is? Of direct je nest in pal naast het festivalterrein? Boek dan een campingticket. Het is elk jaar weer genieten op de Huntenpopcamping.

Met een campingticket ben je van donderdag 18.00 tot en met zondag 12.00 uur van harte welkom met je tent, camper of caravan. Een campingticket voor de gezelligste festivalcamping van Nederland koop je per persoon, dus niet per tent of voertuig. In tegenstelling tot de meeste festivalcampings, is stroom bij de prijs van een campingticket inbegrepen. Wij zullen zorgen voor stroomkasten zodat , indien gewenst, je er gebruik van kan maken. Je kunt hier gratis gebruik maken van een 220 v aansluiting om bijvoorbeeld je telefoon mee op te laden of voor een lamp of een klein koffiezetapparaat. Koelkasten, tapinstallaties, magnetrons e.d. tolereren we niet en gaat hiermee ook niet lukken omdat we de aansluiting niet te hoog kunnen afzekeren om alles veilig te houden. Denk wel even aan een verlengsnoer😉

SANITAIR
Op de camping zijn spoeltoiletten, wasbakken en douches aanwezig welke gratis te gebruiken zijn. Ook is er een campingwinkel aanwezig die 24 uur per dag geopend is.

OK, overnachten op de camping is dus een echte aanrader. Er zijn wel wat regels waar je je aan moet houden.

CAMPINGREGELS

PARKEREN

Je mag bij aankomst je spullen op de camping droppen met je auto. Alles opgebouwd? Dan graag je auto op de aangewezen parkeerplaats zetten. En die parkeerplaats grenst pal aan de camping, dus kleine moeite.

GEEN GLAS OP DE CAMPING

Je overnacht in een weiland waarop ook gewassen verbouwd worden of koeien grazen. We willen niet dat er glas in het kuilvoer of hooi verzeild raakt. Dus: GEEN GLAS. Blikjes of plastic flessen en bekers zijn wel toegestaan.

GEEN OPEN VUUR

Voor je eigen veiligheid en die van je medekampeerders is open vuur ivm de brandveiligheid verboden. Dit geldt ook voor vuurkorven, fakkels, bbq’s etc.

GAS VERBODEN

Gasinstallaties, gasbarbecues en losse gasbussen zijn ivm de brandveiligheid verboden. Check van te voren of je dit bij je hebt, want je mag ze niet gebruiken. Als we bij controle toch gebruik vaststellen, zijn we helaas genoodzaakt je van de camping verwijderen. Zonde.

CONTROLE BAGAGE

Bij de ingang controleren we auto’s, caravans en campers. We letten met name op glas en gas, wat dus niet mee mag de camping op. Treffen we dit toch aan, dan moeten we het helaas in beslag nemen. De in beslag genomen spullen, inclusief eventuele kratten bier of flessen drank, vervallen aan de organisatie. Dus: laat je gasflessen thuis en zorg dat de meegenomen drank in blik, karton of plastic zit.

AGGREGATEN, TAPINSTALLATIES etc
Het meenemen van eigen aggregaten is op last van de brandweer verboden. Ook tapinstallaties, koelkasten, magnetrons en andere stroomvretende apparatuur kunnen we helaas niet toestaan.

STROOM

Op de camping zijn verdeelkasten voor stroom aanwezig. Je kunt hier gratis gebruik maken van een 230 v aansluiting om bijvoorbeeld je telefoon mee op te laden of voor een lamp of een klein koffiezetapparaat.  Koelkasten, tapinstallaties, magnetrons e.d. tolereren we niet en gaat hiermee ook niet lukken omdat we de aansluiting niet te hoog kunnen afzekeren om alles veilig te houden. Denk wel even aan een verlengsnoer.

EIGEN DRANK

Natuurlijk. Je mag wat drank van huis meenemen om de eerste dorst mee te lessen. Maar hou het wel een beetje binnen de perken. Tapinstallaties met fusten tolereren we vanzelfsprekend niet, er is een max van 12 blikjes bier per persoon toegestaan. In de campingwinkel hebben we voldoende gekoelde blikken bier en fris. Dorst hoef je dus niet te hebben.

ALCOHOL

Op het Huntenpop festival en dus ook op de camping wordt geen alcohol geschonken aan personen onder de 18 jaar. Ter controle worden aan deze personen bij de entree een polsbandje met een afwijkende kleur verstrekt. Bij twijfel is legitimatie verplicht.

SCHOONHOUDEN VAN DE CAMPING

Er staan voldoende afvaltonnen op het terrein dus zorg dat de camping schoon blijft. Prettig voor jou, maar ook voor je medebezoekers. Daarnaast s het verboden om, om welke reden dan ook, gaten te graven op de camping.

HUISDIEREN

Op de camping worden (ook voor het welzijn van de dieren zelf) geen huisdieren toegelaten.

CAMPINGBEHEER

De beheerders van de camping zijn er voor de bezoekers en om eventuele vragen te beantwoorden. In zaken waarin het reglement onverhoopt niet voorziet is hun wil wet!

KAARTVERKOOP

Kaarten zijn via de website te verkrijgen. Kijk op de pagina ‘Tickets’ voor meer informatie.

24-UURS CAMPINGWINKEL

Een lekker koud biertje ’s avonds of juist een paracetamolletje ’s ochtends? Gelukkig is de campingwinkel 24 uur per dag open. Donderdag 18.00 als de poorten van de camping opengaan, gaat de winkel ook open. Zondag om 12.00 sluiten de deuren pas weer.

HET IS VERBODEN OM:

  1. Harddrugs in bezit te hebben, te gebruiken of te verhandelen; bij overtreden van deze regel wordt de betrokkene(n) overgedragen aan de politie.
  2. Wapens of voorwerpen die als wapen gebruikt kunnen worden in bezit te hebben; bij overtreden van deze regel wordt de betrokkene(n) overgedragen aan de politie.
  3. Diefstal en/of vernielingen te plegen;
  4. Glaswerk mee op het festivalterrein te nemen.
  5. Lachgas in bezit te hebben en/of te gebruiken
  6. Andere gasten lastig te vallen (zich op te dringen);
  7. Te schreeuwen, te stampen, of zich anders overheersend te gedragen;
  8. In de directe omgeving van het festival lawaai te maken;
  9. in de tenten te roken.