De gezelligste festivalcamping van Nederland!

Zin om nog even door te gaan bij het grote kampvuur als het festivalterrein al dicht is? Of direct je nest in op honderd meter van het festivalterrein? Boek dan een campingticket. Het is elk jaar weer een feest op de Huntenpopcamping. Met zo’n lekker kampvuur en de spontane optredens die rond de brandhaard ontstaan, kan dat natuurlijk ook niet anders.

En het mooie is, die campingkaart kost je maar €30,- en dan ben je van donderdag 18.00 tot en met zondag 12.00 uur welkom met je tent, camper of caravan. Geen zin om zelf je tent mee te slepen en op te zetten? Boek dan een festipi. Comfortabel, knus en helemaal voor jou klaargezet op Huntenpop. Zo hoef jij je alleen nog maar zorgen te maken naar welk optreden je gaat!

OK, overnachten op de camping is dus een echte aanrader. Er zijn wel wat regels waar je je aan moet houden.

CAMPINGREGELS

 

PARKEREN

Je mag bij aankomst je spullen op de camping droppen met je auto. Alles opgebouwd? Dan graag je auto op de aangewezen parkeerplaats zetten. En die parkeerplaats grenst pal aan de camping, dus kleine moeite.

GEEN GLAS OP DE CAMPING

Je overnacht in een weiland waarop ook gewassen verbouwd worden of koeien grazen. We willen niet dat er glas in het kuilvoer of hooi verzeild raakt. Dus: GEEN GLAS. Blikjes of plastic flessen en bekers zijn wel toegestaan.

GEEN OPEN VUUR

Voor je eigen veiligheid en die van je medekampeerders is open vuur op last van de brandweer verboden. Dit geldt ook voor vuurkorven, fakkels etc. Elke avond is er een (groot) kampvuur op de camping, aangestoken door de campingbeheerders.

 

GAS VERBODEN

Gasinstallaties, gasbarbecues en losse gasbussen zijn verboden. Check van te voren of je dit bij je hebt, want als we het bij controle toch vinden, moet je het inleveren. Zonde. Barbecuen mag alleen op speciaal daarvoor aangegeven plaatsen (elektrisch of kolen).

CONTROLE BAGAGE

Bij de ingang controleren we auto’s, caravans en campers. We letten met name op glas en gas, wat dus niet mee mag de camping op. Treffen we dit toch aan, dan moeten we het helaas in beslag nemen. De in beslag genomen spullen, inclusief eventuele kratten bier of flessen drank, vervallen aan de organisatie. Dus: laat je gasflessen thuis en zorg dat de meegenomen drank in blik, karton of plastic zit.

STROOM

Op de camping zijn verdeelkasten voor stroom aanwezig. Hiervan mag je gratis gebruik maken. Denk wel aan een verlengsnoer.

EIGEN DRANK

Natuurljk. Je mag wat drank van huis meenemen om de eerste dorst mee te lessen. Maar hou het wel een beetje binnen de perken. Tapinstallaties met fusten tolereren we vanzelfsprekend niet, maar over 12 blikjes bier per persoon doen we bijvoorbeeld niet moeilijk. In de campingwinkel hebben we voldoende gekoelde blikken bier en fris. Dorst hoef je dus niet te hebben.

ALCOHOL

Op het Huntenpop festival en dus ook op de camping wordt geen alcohol geschonken aan personen onder de 18 jaar. Ter controle worden aan deze personen bij de entree een polsbandje met een afwijkende kleur verstrekt. Bij twijfel is legitimatie verplicht.

SCHOONHOUDEN VAN DE CAMPING

Er staan voldoende afvaltonnen op het terrein dus zorg dat de camping schoon blijft. Prettig voor jou, maar ook voor je medebezoekers. Daarnaast s het verboden om, om welke reden dan ook, gaten te graven op de camping.

HUISDIEREN

Op de camping worden (ook voor het welzijn van de dieren zelf) geen huisdieren toegelaten.

CAMPINGBEHEER

De beheerders van de camping zijn er voor de bezoekers en om eventuele vragen te beantwoorden. In zaken waarin het reglement onverhoopt niet voorziet is hun wil wet!

KAARTVERKOOP

Kaarten zijn via de website te verkrijgen. Kijk op de pagina ‘Tickets’ voor meer informatie.

24-UURS CAMPINGWINKEL

Een lekker koud biertje ’s avonds of juist een paracetamolletje ’s ochtends? Gelukkig is de campingwinkel 24 uur per dag open. Donderdag 18.00 als de poorten van de camping open gaan, gaat de winkel ook open. Zondag om 12.00 sluiten de deuren pas weer.

In de campingwinkel koop je onder andere: bier – frisdrank – chocomelk – koek – snoep – chips – toiletpapier – paracetemol – verse koffie en thee – bierworst – ontbijtkoek- vers gebakken kaasbroodjes, hamkaas-croissants en frikandelbroodjes – zuivelproducten, shag en sigaretten.

 

Foto: Niels Smeltink