DE GEZELLIGSTE FESTIVALCAMPING VAN NEDERLAND!

Zin om nog even door te gaan als het festivalterrein al dicht is? Of direct je nest in pal naast het festivalterrein? Boek dan een campingticket. Het is elk jaar weer op de Huntenpopcamping.

Met een campingticket ben je van donderdag 18.00 tot en met zondag 12.00 uur van harte welkom met je tent, camper of caravan. Een campingticket voor de gezelligste festivalcamping van Nederland koop je per persoon, dus niet per tent of voertuig. In tegenstelling tot de meeste festivalcampings, is stroom bij de prijs van een campingticket inbegrepen. Wij zullen zorgen voor stroomkasten zodat , indien gewenst, je er gebruik van kan maken. Je kunt hier gratis gebruik maken van een 220 v aansluiting om bijvoorbeeld je telefoon mee op te laden of voor een lamp of een klein koffiezetapparaat. Koelkasten, tapinstallaties, magnetrons e.d. tolereren we niet en gaat hiermee ook niet lukken omdat we de aansluiting niet te hoog kunnen afzekeren om alles veilig te houden. Denk wel even aan een verlengsnoer😉

SANITAIR
Op de camping zijn spoeltoiletten, wasbakken en douches aanwezig welke gratis te gebruiken zijn. Ook is er een campingwinkel aanwezig die 24 uur per dag geopend is.

OK, overnachten op de camping is dus een echte aanrader. Er zijn wel wat regels waar je je aan moet houden.

CAMPINGREGELS

PARKEREN
Je mag bij aankomst je spullen op de camping droppen met je auto. Alles opgebouwd? Dan graag je auto op de aangewezen parkeerplaats zetten. En die parkeerplaats grenst pal aan de camping, dus kleine moeite.

GEEN GLAS OP DE CAMPING
Je overnacht in een weiland waarop ook gewassen verbouwd worden of koeien grazen. We willen niet dat er glas in het kuilvoer of hooi verzeild raakt. Dus: GEEN GLAS. Blikjes of plastic flessen en bekers zijn wel toegestaan. 

GEEN OPEN VUUR
Voor je eigen veiligheid en die van je medekampeerders is open vuur op last van de brandweer verboden. Dit geldt ook voor vuurkorven, fakkels etc. Helaas is ook barbecuen op last van de brandweer dit jaar verboden, in verband met de droogte.

GAS VERBODEN
Gasinstallaties, gasbarbecues en losse gasbussen zijn op last van de brandweer verboden. Laat deze dan ook thuis. Als we bij controle toch gebruik vaststellen, zijn we helaas genoodzaakt je van de camping verwijderen. Zonde. Helaas is Barbecuen op last van de brandweer dit jaar verboden, ivm droogte.

CONTROLE BAGAGE
Bij de ingang controleren we auto’s, caravans en campers. We letten met name op glas en gas, wat dus niet mee mag de camping op. Treffen we dit toch aan, dan moeten we het helaas in beslag nemen. De in beslag genomen spullen, inclusief eventuele kratten bier of flessen drank, vervallen aan de organisatie. Zes blikjes of plastic flesjes per persoon zijn toegestaan. Laat je gasflessen thuis en zorg dat de meegenomen drank in blik, karton of plastic zit.

AGGREGATEN, TAPINSTALLATIES etc
Het meenemen van eigen aggregaten is op last van de brandweer verboden. Ook tapinstallaties, koelkasten, magnetrons en andere stroomvretende apparatuur kunnen we helaas niet toestaan.

STROOM
Op de camping zijn verdeelkasten voor stroom aanwezig. Je kunt hier gratis gebruik maken van een 220 v aansluiting om bijvoorbeeld je telefoon mee op te laden of voor een lamp of een klein koffiezetapparaat.  Koelkasten, tapinstallaties, magnetrons e.d. tolereren we niet en gaat hiermee ook niet lukken omdat we de aansluiting niet te hoog kunnen afzekeren om alles veilig te houden. Denk wel even aan een verlengsnoer😉

(GEEN) EIGEN DRANK
Natuurlijk. Je mag wat drank van huis meenemen om de eerste dorst mee te lessen. Maar hou het wel een beetje binnen de perken. Tapinstallaties met fusten tolereren we vanzelfsprekend niet, maar over 6 blikjes bier per persoon doen we bijvoorbeeld niet moeilijk. In de campingwinkel hebben we voldoende gekoelde blikken bier en fris. Dorst hoef je dus niet te hebben.

ALCOHOL
Op het Huntenpop festival en dus ook op de camping wordt geen alcohol geschonken aan personen onder de 18 jaar. Ter controle worden aan deze personen bij de entree een polsbandje met een afwijkende kleur verstrekt. Bij twijfel is legitimatie verplicht.

ROKEN
Het is verboden om te roken in de tenten, bij overtreding van deze regel zullen wij de eventuele boete verhalen op de overtreder.

HET IS VERBODEN OM:
Het is verboden om harddrugs en lachgas in bezit te hebben, te gebruiken of te verhandelen;
Wapens of voorwerpen die als wapen gebruikt kunnen worden in bezit te hebben;
Diefstal en/of vernielingen te plegen;

SCHOONHOUDEN VAN DE CAMPING
Er staan voldoende afvaltonnen op het terrein dus zorg dat de camping schoon blijft. Prettig voor jou, maar ook voor je medebezoekers. Daarnaast s het verboden om, om welke reden dan ook, gaten te graven op de camping.

HUISDIEREN
Op de camping worden (ook voor het welzijn van de dieren zelf) geen huisdieren toegelaten.

CAMPINGBEHEER
De beheerders van de camping zijn er voor de bezoekers en om eventuele vragen te beantwoorden. In zaken waarin het reglement onverhoopt niet voorziet is hun wil wet!

AANSPRAKELIJKHEID
Huntenpop kan niet aansprakelijk gesteld worden voor persoonlijk letsel, verlies en/of beschadiging van/aan goederen.

KAARTVERKOOP
Kaarten zijn via de website te verkrijgen. Kijk op de pagina ‘Tickets’ voor meer informatie.

24-UURS CAMPINGRESTAURANT
Een lekker koud biertje ’s avonds of juist een paracetamolletje in combinatie met een lekker ontbijtje ’s ochtends? Gelukkig is de campingwinkel 24 uur per dag open. Donderdag 18.00 als de poorten van de camping opengaan, gaat de winkel ook open. Zondag om 12.00 sluiten de deuren pas weer.