Riverside exclusief naar Huntenpop

Hallo Huntenpoppers,

Op deze mooie vrijdag mogen we weer enkele nieuwe namen bekendmaken voor Huntenpop 2017. In de voorgaande mailings vertelden we je al dat o.a. Kensington, Chef’Special, Delain, Navarone, Bökkers, Drive Like Maria, Kraantje Pappie en Paul Elstak naar het DRU Park komen. Vandaag kunnen we daar RIVERSIDE, RONDÉ, LA FUENTE, VALICE en SMOKING ALASKA aan toevoegen.

Met de bevestiging van het Poolse RIVERSIDE komt één van de toppers uit het progressieve rocksegment naar de Achterhoek. We zijn dan ook trots dat de band op Huntenpop haar enige Nederlandse festivalshow geeft. Waar RONDÉtwee jaar geleden als opkomend talent al vroeg op de dag geprogrammeerd stond, keren ze op 12 augustus met flink wat baggage terug naar Ulft. Met nummers als Run, Wy Do You Care, Naturally en recent Headlights scoort de band de ene na de andere hit. De Eindhovense dj LA FUENTE komt voor het eerst naar Huntenpop om in de Festivaartstage iedereen los te laten gaan op zijn energieke opzwepende house beats.

WINNAARS ACHTERHOEKSE BAND COMPETITIE OP HUNTENPOP

Traditiegetrouw spelen de twee winnaars van de Achterhoekse Band Competitie ook op Huntenpop en mogen ze ieder een podium openen. Zoals vele bands is ook  Valice (jurywinnaar) niet in een hokje te duwen. Denk aan The Pierces, Hooverphonic maar ook aan U2. Valice schrijft liedjes die je laten dansen en meezingen maar ook de donkere kanten van het bestaan bezingen. Smoking Alaska (publiekswinnaar) brengt de sfeer hoog met hun grote variatie aan songs: van zachte melancholische nummers tot harde alternatieve rock. Als muziekliefhebber moet je deze bands gezien hebben, terwijl ze hun eerste stapjes zetten in de Huntenpoptent.

ONLINE KAARTVERKOOP

De reguliere voorverkoop is gestart. Kaarten zijn online te bestellen door te klikken op de onderstaande blauwe knop.

FYSIEKE VOORVERKOOP

Voor de mensen die liever een echt ‘papieren’ kaartje in hun handen hebben, zijn de zaterdagkaarten ook te koop bij de onderstaande regionale voorverkoopadressen.

– CIGO, ULFT*
– PRIMERA, ULFT*
(* LET OP: er worden servicekosten in rekening gebracht)

PRIMERA

Alle soorten tickets voor Huntenpop zijn ook verkrijgbaar bij de meer dan 490 landelijke Primera winkels.

Direct online tickets bestellen

NIEUWSBRIEF

MELD JE AAN EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET LAATSTE HUNTENPOP NIEUWS.