Line-up Huntenpop compleet!

Het programma is compleet. Op vrijdag 11 en zaterdag 12 augustus is het DRU Park in Ulft het decor voor alweer de 28e editie van Huntenpop.

Traditioneel openen we het festival op vrijdagavond met diverse tribute bands, dance acts en vooral veel feest. Dit jaar staan op vrijdag 11 augustus o.a. namen als The Dirty Daddies, AC/DC UK, This is Jackson, The Adele ProjectJebroer en Danjah en op het programma.

Op de zaterdag staat als vanouds de top van de (inter-) nationale muziekwereld op het programma, Naast nationale toppers als Kensington, Chef’Special, Blaudzun en Rondé, kunnen de liefhebbers van de stevigere genres bijvoorbeeld genieten van acts als Riverside, Delain en Heidevolk. Meer een (hard)rocker? Dan wil je de shows van vooral Navarone, Bökkers, Drive Like Maria en The Grand East zeker niet missen. Maar Huntenpop is natuurlijk meer. Zo komen speciaal uit Engeland Ward Thomas (countrypop) en King King (blues) over om voor het eerst in de Achterhoek hun muziek te laten horen.

Liever een dansje wagen?
Uiteraard valt er dit jaar ook veel te dansen op Huntenpop. Bijvoorbeeld op de electropopklanken van het Belgische Daan of op de mix aan reggae, rock, electro en pop van het  8-koppige balkanorkest Projekt Rakija. Maar natuurlijk kun je ook je dansje wagen op de beats van de vele topacts in de Festivaart-tent. Zo kun je lekker uit je dak gaan op de happy hardcore van Paul Elstak of de house van La Fuente, maar kun je zeker ook niet stil blijven staan op de raps en beats van Kraantje Pappie en de 90’s mash-up live-show van Turn Up The 90’s. 

Het blokkenschema volgt spoedig!

NIEUWSBRIEF

MELD JE AAN EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET LAATSTE HUNTENPOP NIEUWS.