Laatste info Huntenpop 2017!

Hallo Huntenpoppers,

Hier lees je de laatste info over het komende festival en de megagezellige festivalcamping!

Blokkenschema

Helaas heeft King King af moeten zeggen voor komende zaterdag, maar gelukkig hebben we in IAN SIEGAL snel een waardige vervanger weten te vinden. Ian Siegal zal in het blokkenschema de plek van King King innemen dus verder blijft het schema ongewijzigd. Je kunt het blokkenschema als pdf-versie downloaden of bekijk hem digitaal door Appic te downloaden in de Appstore/Playstore. Indien je Appic download, maak je tevens kans op een toffe tweepersoons Bavaria-tent.

Kamperen op de gezelligste festivalcamping van Nederland?

Zin om nog even door te gaan bij het grote kampvuur als het festivalterrein al dicht is? Of direct je nest in op honderd meter van het festivalterrein? Boek dan een campingticket. Het is elk jaar weer een feest op de Huntenpopcamping. Met zo’n lekker kampvuur en de spontane optredens die rond de brandhaard ontstaan, kan dat natuurlijk ook niet anders. Ohja, er is ook een campingwinkel waar je dag en nacht je biertje, broodje of, indien nodig, paracetamolletje kunt scoren;)

En het mooie is, die campingkaart kost je maar €30,- p.p. en dan ben je van donderdag 18.00 tot en met zondag 12.00 uur welkom met je tent, camper of caravan. Geen zin om zelf je tent mee te slepen en op te zetten? Boek dan een festipi. Comfortabel, knus en helemaal voor jou klaargezet op Huntenpop. Zo hoef jij je alleen nog maar zorgen te maken naar welk optreden je gaat! Klik hier voor meer info en de huisregels.

Route naar het festivalterrein

Per auto (Utrecht/Arnhem)
A12 richting Oberhausen, afslag Doetinchem (A18), afslag Ulft, bij stoplicht rechts richting Ulft, rechtdoor bij stoplichten (3x), rechtdoor bij rotondes (2x). Na 200 m is rechts het festivalterrein (volg de borden). Parkeren kan op het ruime parkeerterrein tegen betaling (5 euro) en de parkeerplaats is op loopafstand van het festivalterrein.

Adres voor navigatie: Ulftseweg 128, 7064 LE, Silvolde.

Pendeldienst

Ook dit jaar rijdt de pendeldienst van taxibedrijf Correct Monnereau  (0314-32 40 20) weer vanaf het station in Doetinchem naar het festivalterrein op het DRU Park. De pendelbussen staan op de parkeerplaats  “kiss&ride” (volg de “Huntenpop” bordjes) bij het station in Doetinchem. De kosten bedragen € 5,- per persoon per rit. Contant te voldoen in de bus. Ticket is niet nodig.

Mocht je in een rolstoel zitten dan kun je ook gebruik maken van de pendeldienst. De kosten bedragen hiervoor € 7,50 per persoon per rit. Deze rit dient wel vooraf gereserveerd (0314-32 40 20) te worden. Ook contant te voldoen in de bus.

Voordelig met het OV naar Huntenpop

Ook dit jaar kun je weer voordelig met de bus en trein naar Huntenpop! Geen last van verkeersdrukte en toch een drankje kunnen drinken, kortom je geniet volop van het festival! Met 20% korting reis je met alle bussen en treinen van Arriva in de regio Achterhoek Rivierenland naar het festivalterrein op DRU Park, en weer terug! Je hebt geen OV-chipkaart nodig, alleen maar het e-ticket.

Bestel nu het OV-ticket op https://www.arriva.nl/eticket/e?ticket_type_id=129

Kluisjes

Uiteraard zijn er ook dit jaar weer kluisjes te huur op het festivalterrein waar je je spullen veilig kunt opbergen. De kosten van een kluisje bedragen 5 euro exclusief borg (ook 5 euro).

Is er nog meer te beleven dan alleen muziek?

Natuurlijk! Naast de vier live podia, is er een groot speciaalbierenplein waar je rustig kunt genieten van één van de 16 speciaalbieren, terwijl de reggaeklanken van dJAMES je oren verwennen. Liever even lekker losgaan maar niet zo massaal? Dan is de Voute Kroeg the place to be. Maar er is meer…. Zo zijn er ook kermisattracties zoals de good old cake walk, is er een festivalmarkt, een waterpijp lounge, cocktailbar en je kunt natuurlijk altijd nog genieten van de vele eettentjes.

Online kaartverkoop

Er zijn online nog kaarten te bestellen via Ticketmaster.

Regionale ‘fysieke’ voorverkoop

Voor de mensen die liever een echt ‘papieren’ kaartje in hun handen hebben, zijn de zaterdagkaarten ook te koop bij de onderstaande regionale voorverkoopadressen.

– CIGO, ULFT*
– PRIMERA, ULFT*
(* LET OP: er worden servicekosten in rekening gebracht)

Alle soorten tickets voor Huntenpop zijn ook verkrijgbaar bij de meer dan 490 landelijke Primera winkels.

LINE-UP IN ALFABETISCHE VOLGORDE:

AC/DC UK
ALANIZ MORIZZETTE
ANDR3ZZ
BEATZ FREQ
BLAUDZUN
BOOGIE NIGHTS
BÖKKERS
CHEF’SPECIAL
DAAN
DANJAH
DELAIN
DE ROOIE JAGER
DRIVE LIKE MARIA
EPISCH UUR
GIOCATORI
HEIDEVOLK
HOOKED ON 90’S ROCK
IAN SIEGAL
JEBROER
KENSINGTON
KRAANTJE PAPPIE
KUBES
LA FUENTE
LITTLE DEVIL ALLSTARS
LOCO CLUB
MR. WONDER
NAVARONE
PAUL ELSTAK
PIM PAM POMPEN (90’S)
PROJECT RAKIJA
RIVERSIDE
RONDÉ
SMOKING ALASKA
STEWIE & JAMES
STIEKZ
THE ADELE PROJECT
THE DIRTY DADDIES
THE GRAND EAST
THIS IS JACKSON
TURN UP THE 90’S
VALICE
WARD THOMAS

NIEUWSBRIEF

MELD JE AAN EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET LAATSTE HUNTENPOP NIEUWS.