Insmeerteam en gratis flesje water

Beste mensen,

Uiteraard houden ook wij de weersvoorspellingen goed in de gaten en daarom zijn we met man en macht bezig om daar waar mogelijk op in te spelen. Naast het feit dat vier van de vijf podia al in festivaltenten staan, gaan we zorgen voor extra schaduwplekken door middel van shelters/overkappingen.

Gratis flesje water op zaterdag 13 augustus  + extra overkappingen
Iedereen krijgt op zaterdag 13 augustus overdag een gratis flesje (0,5l) water bij de ingang. Daarnaast is het water bij de barren (beker) het hele weekend extra goedkoop: een halve munt. Helaas heeft de locatie (weilanden) geen rechtstreekse aansluiting op het waternetwerk waardoor het water bij de wc’s enkel ter verkoeling en om handen te wassen mag worden aangeboden; dit in verband met het verhoogd risico op oa legionella.

Vier van de vijf podia staan in festivaltenten. Ook hebben we voor extra schaduwplekken gezorgd door middel van shelters en overkappingen.

Insmeerteam
Ook hebben we op zaterdag 13 augustus een speciaal team paraat om je (gratis) in te laten smeren met zonnebrandcrème. Wil je toch zelf zonnebrandcrème mee naar binnen nemen? Uit veiligheidsoverwegingen mag dit alleen mee naar binnen indien het in de originele ongeopende verpakking zit.

Zwembadjes op de camping Festivalcamping
Ook op de festivalcamping zal het water extra goedkoop zijn en zorgen we waar mogelijk voor verkoeling, oa door zwembadjes op te zetten (wel zelf zwembandjes meenemen!). Op last van de brandweer is open vuur (en dus bbq) helaas verboden.

Groet,
Bestuur Huntenpop

NIEUWSBRIEF

MELD JE AAN EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET LAATSTE HUNTENPOP NIEUWS.