Indoor evenement in November

Beste mensen,

Zoals we een tijd geleden al communiceerden via onze kanalen, zal de 31e editie van Huntenpop plaatsvinden op vrijdag 12 & zaterdag 13 augustus 2022. Reeds gekochte kaarten blijven uiteraard geldig voor de nieuwe datum.

Moeten we dan weer een jaar wachten? Zeker niet, want we zijn blij dat we na alle perikelen eindelijk ook eens een positief geluid kunnen laten horen.  Onlangs lieten we jullie namelijk al weten de wens te hebben om later dit jaar, indien de omstandigheden het toelaten, een alternatief evenement te willen organiseren. Inmiddels is er een datum geprikt en zijn we met locaties in overleg gegaan.

Hoewel we nog niet alles kunnen verklappen, zal het plaatsvinden in het tweede weekend van november 2021 op een indoor-locatie in Ulft.  Zeker is dat het weekend bestaat uit o.a. een tribute-avond en een voor iedereen toegankelijke dag, met als belangrijkste ingrediënten live-muziek, straattheater en een divers aanbod aan food & drinks. De eerste acts zijn inmiddels gecontracteerd.

Dus mocht je net als wij enorm uitkijken naar een fijn feestje, noteer het tweede weekend van November alvast in je agenda. Binnenkort hoor je weer van ons.

NIEUWSBRIEF

MELD JE AAN EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET LAATSTE HUNTENPOP NIEUWS.