Huntenpop 2019: genieten!

We zitten als organisatie nog op een roze wolk, volop na te genieten van deze jubileumeditie van Huntenpop. Vooraf hadden we de gebruikelijke onzekerheden. Wat doet het weer? Pakt de nieuwe terreinindeling goed uit? Is de Voute Bus een goede vervanger voor de Voute Kroeg? En als dan op vrijdagavond, bij de start van het festival, de weergoden hebben bedacht om het voor het eerst sinds lange tijd stevig te laten regenen, dan is dat wel even een tegenvaller. Maar al snel werd het droog en bleef het de rest van het weekend droog. Ideaal festivalweer. Ondanks de vele regen bleef het terrein goed toegankelijk, ook voor de minder valide Huntenpopper. Dat werd zelfs uitgebreid getest en de burgemeester van de gemeente Oude IJsselstreek, Otwin van Dijk, zag dat Huntenpop perfect was ingesteld om minder valide festivalgangers ook te laten genieten. Huntenpop is er namelijk voor iedereen!

En wat een gave positieve reacties op de nieuwe indeling van het terrein! De RABO-stage met op de achtergrond de skyline van de DRU cultuurfabriek en het DRU-industriepark blijkt een gouden zet te zijn geweest. Wat een prachtige view gaf dat! Ook de aankleding was weer verbeterd en wat gaf dat prachtig verlichte reuzenrad een mooi effect als je stond te genieten van het indrukwekkende optreden van Kraantje Pappie. Magisch. Over magisch gesproken, het vuurwerk was toch ook een knallende verrassing voor jullie Huntenpoppers?

Muzikaal gezien waren er ontzettend veel hoogtepunten. Wat we altijd proberen is zo breed mogelijk te programmeren, zodat er voor alle Huntenpoppers wat leuks te zien en te beleven is. Gezien jullie reacties op social media was dat weer meer dan gelukt. Wat geweldig om jullie op het veld of in één van de tenten zo te zien genieten van acts als Andy Frasco, de Heideroosjes, Boh Boi Toch en Paul Elstak….om maar eens een paar namen te noemen. Ook de Foute Bus bleek een schot in de roos, een dansende menigte met een heerlijk cocktailtje in de hand, wat een feest was dat. Echt te gek!

Huntenpoppers, jullie waren weer massaal op ons festival, daar zijn we als organisatie megatrots op. Dat geeft vertrouwen voor de toekomst! Jullie te zien genieten van alles wat Huntenpop te bieden heeft, geeft ons een grote glimlach, die voorlopig nog lang niet weg zal zijn. Daar doen we het voor! Om in de woorden van Ilse de Lange te blijven, de 30e editie van Huntenpop was So Incredible. Huntenpoppers bedankt en tot volgend jaar!

NIEUWSBRIEF

MELD JE AAN EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET LAATSTE HUNTENPOP NIEUWS.