Eerste acht namen voor Huntenpop 2017

Hallo Huntenpoppers,

Het weekend en dus vinden wij het de hoogste tijd om de eerste acht namen voor Huntenpop 2017 prijs te geven. Naast headliner Kensington, komen ook Delain, Drive Like Maria, Bökkers, Paul Elstak, Kraantje Pappie, Daan en Projekt Rakija naar Ulft. De komende maanden zullen uiteraard nog veel meer namen bekend worden gemaakt. De uiteindelijke line-up zal bestaan uit zo’n vijftig verschillende acts.

Sloten ze in 2013 nog het “Serious Talent-podium” op Huntenpop af, anno 2017 is KENSINGTONde grootste rockband van Nederland en niet meer weg te denken uit het Nederlandse muzieklandschap. In oktober brachten ze met ‘Control” hun vierde en tevens meest ambitieuze en intieme plaat tot nu toe uit en stonden ze vervolgens drie avonden op rij in een uitverkochte Ziggo Dome te Amsterdam. Aan het einde van dit jaar doen ze dat dunnetjes over met liefst vijf uitverkochte shows maar voordat het zover is, komen ze terug naar het DRU Park in Ulft. Om voor het eerst de Open Air Mainstage af te sluiten.

DELAIN, BÖKKERS, KRAANTJE PAPPIE EN MEER

Zoals je van ons gewend bent, zal de line-up dit jaar ook weer heel gevarieerd zijn, of zoals men zo mooi zegt: “voor elk wat wils”. Zo kun je op zaterdag 12 augustus o.a. genieten van de symfonische metalband DELAIN en de Sallandse dialectrockband BÖKKERS, maar je kunt ook uit je dak gaan op de raps en beats van KRAANTJE PAPPIE. Met het Belgisch-Nederlandse powertrio DRIVE LIKE MARIA halen we lekkere harde stonerrock in de stijl van Queens of the Stone Age en Triggerfinger in huis, en bij op de elektronische muziek van DAAN kunnen we al een voorzichtig dansje wagen. Op de balkan brass van PROJEKT RAKIJA kunnen we dit uiteraard makkelijk doorzetten om vervolgens op de happy hardcore van PAUL ELSTAKhelemaal los te gaan.

NIEUWSBRIEF

MELD JE AAN EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET LAATSTE HUNTENPOP NIEUWS.