Check out our new website!

Met nog maar een paar weekjes te gaan voordat de 28e editie van HUNTENPOP losbarst, is onze nieuwe website live gegaan! Met een nieuwe stoere look, een handig overzicht van alle acts en het laatste nieuws. Zo lees jij als eerste nieuwsfeitjes zoals de Festipi die je kunt huren of de nieuwste acts die aan onze line up zijn toegevoegd. Ook praktische informatie over de route naar het terrein of de ins en outs van onze camping zijn op onze site te vinden. En kun je direct tickets kopen als je dat nog niet gedaan had!
De site schaalt uiteraard mee op alle mobiele devices en navigeert supersimpel. Het ontwerp is van Rues, met beeldmateriaal en aftermovie van JEF-fotografie. De website is gebouwd door Marc Tangelder van Integrity Design en Flextickets. Laat je ons weten wat je van de nieuwe website vindt?

Nog even dit:

Houd onze website ook in de gaten voor het blokkenschema; zodra de laatste acts zijn toegevoegd kun je deze downloaden en kun je alvast gaan plannen zodat jij je favoriete optredens niet hoeft te missen op 11 en 12 augustus 2017 op het DRU Park.

Meld je ook aan voor onze nieuwsbrief en volg ons op Facebook zodat jij altijd op de hoogte blijft.

(Foto: Stan Bouman)

NIEUWSBRIEF

MELD JE AAN EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL HET LAATSTE HUNTENPOP NIEUWS.