CAMPING

Festivalcamping

Zie de ticket-pagina voor beschikbare tickets en prijzen. Campingkaarten zijn inclusief stroom (zelf zorgen voor verlengkabel). Huisdieren zijn NIET toegestaan. Nieuw dit jaar is dat de camping al op donderdag open gaat. De camping is daarmee open van donderdag 11 augustus 18.00 u tot zondag 14 augustus 12.00 u. Er is zaterdag- en zondagochtend vanaf 9.00 u een ontbijt verkrijgbaar.


Campingregels

Hieronder staan de belangrijkste campingregels:

Parkeren
Het is niet toegestaan om de auto op de camping te parkeren. Iedereen mag bij aankomst zijn spullen op de campingplaats lossen maar dient daarna de auto op de daarvoor aangewezen parkeerplaats te stallen.

Geen glas op de camping
Glaswerk is strengste verboden op de camping.
Deze regel dient om te voorkomen dat glas, dat immers niet vergaat maar wel gemakkelijk breekt, achteraf in het hooi of kuilvoer verzeild raakt en daarmee de koeien met een probleem opzadelt of voor verwondingen kan zorgen bij medewerkers/ bezoekers.
Alleen kunststof of kartonnen bekers en kunststof flessen of blikjes zijn op de camping toegestaan.
Bij de ingang zullen de auto’s, caravans, etc. worden gecontroleerd en zal alles van glas in beslag worden genomen. De in beslag genomen spullen, ook de eventuele kratten bier of flessen frisdrank vervallen aan de organisatie.

Geen open vuur
Op last van de brandweer zijn open vuren op de camping verboden. Dit geldt ook voor vuurkorven, fakkels etc. Gasinstallaties, gasbarbecues en losse gasbussen e.d. zijn eveneens verboden. Barbecuen mag uitsluitend op speciaal daarvoor aangegeven plaatsen (electrisch of kolen). Er wordt een kampvuur georganiseerd door de campingcoördinatoren.

Stroom
Op de camping zijn verdeelkasten voor stroom aanwezig, Denk aan verlengsnoer.

Eigen drank
Het is, in beperkte mate, toegestaan om eigen drank mee te nemen op de camping. Het is ook mogelijk om in de kampwinkel gekoelde blikjes bier te kopen en andere spullen te kopen. Denk er aan; geen glaswerk!

Alcohol
Op het Huntenpop festival en dus ook op de camping wordt geen alcohol geschonken aan personen onder de 18 jaar. Ter controle worden aan deze personen bij de entree een polsbandje met een afwijkende kleur verstrekt. Bij twijfel is legitimatie verplicht.

Schoonhouden van de camping
Er staan voldoende afvaltonnen op het terrein dus zorg dat de camping schoon blijft, een beter milieu begint immers bij jezelf! Tevens is het verboden om, om welke reden dan ook gaten te graven op de camping.

Huisdieren
Op de camping worden ( ook voor het welzijn van de dieren zelf) geen huisdieren toegelaten.

Campingbeheer
De beheerders van de camping zijn er voor de bezoekers en om eventuele vragen te beantwoorden. In zaken waarin het reglement onverhoopt niet voorziet is hun wil wet!

Kaartverkoop

Kaarten zijn via de website te verkrijgen. Kijk op de pagina ‘Tickets’ voor meer informatie.

24-uurs campingwinkel op Huntenpop

Dit jaar is er weer een campingwinkel op het festivalterrein van Huntepop. De ‘festivalsupermarkt’ is tijdens het festival 24 uur per dag open.

Vanaf vrijdagmiddag 12 uur tot zondagmiddag 12 uur kun je er terecht voor onder andere:
Bier – fris – chocomelk – candybars – drop – chips – toiletpapier – paracetemol – verse koffie en thee – bierworst – ontbijtkoek- vers gebakken kaasbroodjes, hamkaas-croissants en frikandelbroodjes – verse melk- karnemelk – Good Morning drinkontbijt – Optimel zuiveldrinks- appelkoeken – Energy shots- shag en sigaretten.
De artikelen zijn volledig afgestemd op wat een festivalganger nodig heeft. Kortom, met een eigentijdse camping en de alleszins aanvaardbare consumptieprijzen, wordt Huntenpop nóg aantrekkelijker.

Upgrade jouw weekend Huntenpop nu!

Zie jij er tegen op om tijdens Huntenpop met al jouw campingspullen te sjouwen? Leg jezelf dan in de watten door een Festipi te boeken. Comfortabel, knus en helemaal voor jou klaargezet op Huntenpop. Zo hoef jij je alleen nog maar zorgen te maken naar welk optreden je gaat! Een Festipi boek je al vanaf €44,50 p.p.

Voor meer info check: www.festipi.nl/huntenpop

visual-festipi